Vind jouw sluitmachine...

Privacy Statement

Introductie:
Deze privacyverklaring is van toepassing op alle producten en diensten van Dutchpacks B.V.

Dutchpacks B.V., gevestigd te Roosendaal, Hoge Bergen 17, Nederland en is verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in deze

Privacyverklaring.

De persoonsgegevens die wij verwerken
Dutchpacks B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u onze diensten inkoopt en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. De gegevens die Dutchpacks B.V. van u kan verlangen of moet worden verstrekt in verband met de hieronder genoemde doeleinden en die Dutchpacks B.V. in ieder geval zal verwerken, omvatten het volgende:
Voorletters, voornaam en familienaam
Geslacht
Bedrijfsnaam
Functietitel
Telefoonnummer (mobiel en/of vast)
E-mailadres
 
Verwerkt Dutchpacks B.V. ook bijzondere persoonsgegevens?
Bijzondere persoonsgegevens zijn gevoelige gegevens, zoals gegevens over gezondheid of een eerdere strafrechtelijke veroordeling, of gegevens over etniciteit of ras. Dutchpacks B.V. verwerkt geen bijzondere gegevens.
 
Waarom we de gegevens nodig hebben
Zodra u een overeenkomst heeft gesloten met Dutchpacks B.V., willen wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Wij gebruiken uw gegevens voor de volgende doeleinden:
Om u te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is om onze diensten te kunnen verlenen.
Om u te informeren over eventuele wijzigingen in onze producten of diensten.
Om goederen of diensten aan u te leveren.
Wanneer wij hiertoe wettelijk verplicht zijn, bijvoorbeeld in verband met het indienen van onze belastingaangifte.
Gegevens kunnen ook worden gebruikt voor promotionele of marketingdoeleinden met betrekking tot de soorten diensten die door Dutchpacks B.V. worden geleverd, zoals om u te informeren over een nieuwe activiteit van Dutchpacks B.V. door middel van onze nieuwsbrief. Als u onze nieuwsbrief niet wilt ontvangen, geef dit dan aan door op de knop “afmelden” onderaan de nieuwsbrief te klikken.

We mogen uw gegevens alleen gebruiken voor andere doeleinden dan waarvoor de gegevens oorspronkelijk zijn verwerkt als er een nauwe relatie bestaat tussen beide doeleinden.

Wanneer u een offerte aanvraagt, worden de gegevens die u bij uw offerteaanvraag hebt verstrekt, opgeslagen en gebruikt om u de gevraagde offerte te sturen, om uw huidige en toekomstige aanvragen op te volgen en voor analyse na aggregatie.

We zullen ook uw e-mailadres toevoegen aan onze mailinglijst. U kunt zich altijd afmelden voor deze lijst via de afmeldlink in de e-mails of door contact met ons op te nemen met uw afmeldingsverzoek door een e-mail naar info@dutchpacks.com te sturen.
 
Welke regels zijn van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens?
Bij de verwerking van persoonsgegevens dient Dutchpacks B.V. de toepasselijke wetgeving en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op dit gebied. Dutchpacks B.V. behoudt zich om deze reden het recht voor om dit Privacy Statement aan te passen, zodat de tekst overeenkomt met de huidige stand van de wetgeving, zoals aangegeven onderaan dit Privacy Statement.
 
Hoe lang bewaren we de gegevens?
Dutchpacks B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
 
Delen van gegevens met/verstrekken van gegevens aan derden
Dutchpacks B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Om een vergelijkbaar niveau van bescherming en vertrouwelijkheid van uw gegevens te waarborgen, sluiten wij een verwerkersovereenkomst met alle bedrijven die uw gegevens in onze opdracht verwerken.
 
Cookies
Dutchpacks B.V. maakt op deze website geen gebruik van technische en functionele cookies
 
Gegevens inzien, wijzigen of verwijderen
U heeft uiteraard altijd het recht om uw persoonsgegevens zoals die door ons zijn opgeslagen in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dien hiervoor een gedetailleerd verzoek in bij info@dutchpacks.com
 
Veiligheid
Dutchpacks B.V. hecht veel waarde aan de beveiliging en bescherming van uw persoonsgegevens. Dutchpacks B.V. heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen en te beveiligen tegen verlies, wijziging, misbruik of enige (andere) vorm van onrechtmatige verwerking. Alle functionarissen en personeelsleden van Dutchpacks B.V. die toegang hebben tot en/of persoonsgegevens verwerken hebben een geheimhoudingsplicht met betrekking tot deze gegevens, tenzij de wet anders bepaalt. Wanneer Dutchpacks B.V. diensten van derden inschakelt, zal Dutchpacks B.V. overeenkomsten sluiten over de te treffen beveiligingsmaatregelen ter bescherming van de persoonsgegevens. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.
 
Uw privacy rechten
Als u een verzoek indient tot inzage, correctie, verwijdering van of bezwaar tegen uw persoonsgegevens, zal Dutchpacks B.V. binnen 5 werkdagen op uw verzoek reageren. Gelieve dergelijke verzoeken in te dienen bij info@dutchpacks.com
 
Vragen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens en deze Privacyverklaring, dan kunt u contact met ons opnemen via info@dutchpacks.com.
 
Deze Privacyverklaring is opgesteld op 15 augustus 2023.