Vind jouw sluitmachine...

Sluitmachine huren

Waarom kiezen voor het huren van een sluitmachine?

Als u snel een sluitmachine nodig heeft, maar ook als u de sluitmachine slechts voor een beperkte termijn nodig heeft, dan is huren een ideale oplossing!

De 5 voordelen van het huren van een sluitmachine:

Om de aankoop van een sluitmachine rendabel te maken, heeft u er het hele jaar voldoende werk voor nodig. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld bij seizoensgebonden werk, dan is het huren van sluitmachines economisch vaak interessanter. Met korte termijn inhuur kunt u snel over de juiste machine beschikken die u op dat moment nodig heeft. Maar huren heeft nog meer voordelen:

  1. U houdt uw kapitaal vrij
    Wanneer u een sluitmachine koopt, geeft u geld uit dat u ongetwijfeld ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Waarom dan niet een kortstondige huur proberen? Als blijkt dat u de sluitmachine dermate veel gebruikt, dan kunt u in de toekomst alsnog de aankoop van de sluitmachine overwegen. Gebruikt u de ingehuurde sluitmachine niet veel, dan heeft u op de lange termijn geld bespaard.
  2. U weet vooraf de exacte kosten
    Als huurder wordt u nooit verrast met extra kosten en is het exacte prijskaartje altijd vooraf afgestemd. Uw productieproces is gewaarborgd want bij een eventueel defect / stagnering van de machine wordt u met voorrang geholpen.
  3. Een sluitmachine uitproberen voorafgaand aan koop
    Wanneer u uiteindelijk toch voor aankoop zult kiezen, dan is het belangrijk dat u zeker weet dat u voor de juiste sluitmachine kiest. Het is immers een grote uitgave die u doet. Om de keuze makkelijker te maken kunt u kiezen om voor korte termijn een machine te huren. Zo kunt u de betreffende sluitmachine uitproberen op uw eigen locatie, zo lang als u dat nodig acht. Uiteindelijk heeft u de keus om de huur te stoppen en over te gaan tot het kopen van de desbetreffende sluitmachine.
  4. Start de huurperiode per direct
    Weet u slechts kort van te voren wanneer u een sluitmachine nodig heeft? Geen probleem. Eén van de grootste voordelen van korte termijn huur is dat de tijd van bestelling tot bezorging vaak zeer kort is. U hoeft niet lang te wachten op productie.
  5. Niet meer nodig? Per direct opzeggen
    Wanneer u de ingehuurde sluitmachine niet meer nodig heeft, zegt u na de minimale huurperiode van 3 maanden deze middels een e-mail op. Waarna wij alles voor u gaan regelen.