Vind jouw sluitmachine...

Financial Lease sluitmachine

Bent u zich aan het oriënteren voor het leasen van een sluitmachine? Overweegt u financial lease, maar is het u nog niet helemaal duidelijk? Hieronder een beknopte uitleg;

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarmee u een sluitmachine kunt aanschaffen voor uw onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar u bent als koper wél direct de economische eigenaar van de sluitmachine. Dit betekent dat u de sluitmachine niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor u ruimte overhoudt om andere belangrijke investeringen te realiseren.

Wat betekent Financial Lease voor een sluitmachine?

Middels Financial Lease koopt u als ondernemer als het ware een sluitmachine op afbetaling. Deze vorm van leasen is te vergelijken met het kopen van een huis: u sluit een hypotheek af en bent direct eigenaar van de woning. Het huis blijft onderpand van de bank. Dit geldt ook bij het aanschaffen van de sluitmachine. U bent zelf economisch eigenaar en lost de lease binnen de vooraf besloten termijn af bij de bank. Zodra de leasetermijn is afgelopen, bent u volledig eigenaar. Dit betekent dat het maandelijkse bedrag dat u betaalt, een investering is in uw eigen sluitmachine.

De voordelen van Financial Lease

Financial Lease kent vele voordelen voor ondernemers. Zo wordt het aanschaffen van een sluitmachine door de fiscus gezien als een investering in de onderneming. Hierdoor profiteert u direct van de fiscale voordelen zoals investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Indien u meer informatie hierover wenst dan verzoeken wij u ons te bellen of ons contactformulier in te vullen, wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op.