Vind jouw sluitmachine...

Verkopen van uw sluitmachine

U gaat nieuwe machines aanschaffen voor de blik verwerkende industrie of heeft dit reeds gedaan. Uw gebruikte machines of complete inventaris staan in de weg maar vertegenwoordigen nog steeds een waarde. Tijd om te verkopen. Maar aan wie? MEM Holland B.V. kan hier een uitkomst bieden.

Taxatie sluitmachine

Bij ons kunt u terecht voor de in- en opkoop van machines en toebehoren voor de blik verwerkende industrie en aanverwante productiesystemen. Wanneer het om complexe machines of productielijnen gaat, kan het zijn, dat er eerst een taxatie nodig is, alvorens er een bod gedaan wordt. Hoe complex ook, we proberen u altijd verder te helpen. Ook als het gaat om meerdere machines, complete inventarissen of een heel machinepark. Daarnaast doen we ook opkoop als het gaat om bedrijfsbeëindiging of een faillissement.

Neem contact op voor het verkopen van uw sluitmachine

Een andere mogelijkheid is dat wij het voor u verkopen op basis van een van te voren afgesproken commissie, bel of neem contact met ons op, zodat wij een afspraak met u kunnen plannen om door te nemen wat het beste voor u is!